Известие

Collapse
No announcement yet.

Коя от двете джанти да избера ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Коя от двете джанти да избера ?

Колеги утре ще гледам за 500 лв оригинални 17ки ,мисля че на 147 се слагат някой карал ли е с такива,меки ли са,твърди ли са и нормална цена ли е 500 лв за тях без гуми,но са в перфектен вид ?

П.П. Другото,което съм набелязал са 18ки Алесио Турбо и също ми харесват доста,но се притеснявам,че са 18ки оттам по-ниски гуми,друсания,разбивания,пазене,опирания в калниците..И като гледам в форума масово всички са на 17ки..Давайте съвет предпочитания кой от 2та модела си заслужава повече.Колата е прясно боядисана,понаправена и съм раздвоен доста какво да избера като джанта
    Attached Files
    Last edited by KoRny; d.m.y г., 19:56.
    Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Номер 1
    Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
    159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
    NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

Номер 1 ..особено ако са оригинални, а не реплика.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

Това ако е гаранция отзад което пише на тях как да разбера по друг начин дали са реплика или оригинални ?
        Attached Files

Comment

Номер 1 са страхотни .

Comment

На мен пък вторите по-ми харесват,но както сам каза,има рискове с опирания в калници,подкалници и т.н.
            Номер 1 са красиви и редки джанти,така че направо си вземай оригиналните за Алфа капли и си свиркай.
            156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
            147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
            159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първите джанти ако бяха пуснати във форума ,отдавна щяха да са отнесени.
              Last edited by stu; d.m.y г., 20:54.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Емии ясно всички сме на 1 мнение Само не разбрах как да разбера дали са реплкика,отвътре на джантата си пише Алфа Ромео,това означава ли,че е оригинална ?

Comment

Продавача какво казва по въпроса?На мен ми изглеждат оригинални.

Comment

Първите!.....няма нужда да питаш дори
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

Айде и от мене един глас за първите.Репликите са копие на оригинала.И не би трябвало да носят фирмено лого.Ако някой направи копие на оригинала със фирмен знак, лого, подпис и т.н. и ги продава за оригинални, това вече е фалшификат и е престъпление.Демек, мога да ти нарисувам перфектно копие на Мона Лиза, да ти го състаря и т.н. и да ти го продам за 10 000 с уговорката че това е копие.Ако обаче подправя подписа на Леонардо и ти го продам за 10 млн. като го представя за оригинал вече се превръща във фалшификат.В днешно време едва ли някой ще направи такова нещо и ще рискува съд и плащане на глоби.Така че според мене джантите са оригинални.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ок мерси за бързите и пълни отговори утре сутринта отивам да ги гледам и ако всичко е точно ги взимам А след това гуми 225/45 или 215/50 ?По-високата гума е втората и предполагам ще вози 1 идея по-меко и приятно от 1вата,но е малко по тясна...

Comment

И ако ги вземеш да почерпиш

Comment

Номер 1 естествено, но се приготви за доста влошена возия с тия 17ски, особено ако досега си бил с фабричните 15ски... Ама доста влошена, особено ако колата ти е дизелова - те са с по твърди пружини...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

Преживявя се в името на визията.И аз съм с 2.4 и до скоро бях със стоковите 15-ки , а сега съм с 225/45/17, като даже ще слагам и черен Eibach про кит, който е по твърд.

Comment

Working...
                              X